Kireç Sedat Buhuma İlkokulu
Kireç Köyü, Alpu yolu üzerinden Kireç tabelası istikametinden 5 km içerde yer almaktadır. Şehir merkezine uzaklığı 28 kmdir.Okulumuza yalnızca Siyah 68 numaralı Belediye Otobüsü ile ulaşım sağlanmaktadır.. Odunpazarı / ESKİŞEHİR

VİZYON

Biz Kireç Sedat Buhuma İlkokulu olarak; Yüce önder Atatürk’ün büyük Türkiye idealine ulaşmayı hedefleyen Türkiye Cumhuriyeti’nin karşı görev ve sorumluluklarını bilincinde, haklarını bilen ve başkalarının haklarına saygı duyan, hayatları hakkında kara verebilecek, eğitime karşı istekli , eleştirel düşünen,yaratıcı bireyler yetiştirmek için varız.

MİSYON

Kendini sürekli yenileyen , okuyan, inceleyen, araştıran, analiz ve sentezler yapan, kendi hayatları hakkında karar alabilen nesillerin yetiştiği ; bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı ; öğrenci,öğretmen , personel ve velilerin el birliği ile model köy okulu olmaktır.

Öğretim Şekli :Tam gün

Tam gün

Ders Başlama ve Bitiş

09:00 Ders başlama saati 12:10 Öğle arası 13:00 Ders başlama saati 14:20 Okul bitiş saati

İl merkezine uzaklık 28 km

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz Alpu İlçesi yolu üzerinden 5 km içeride olup Ağapınar Köyü´nü geçtikten sonra Kireç Köyü´ndedir.